Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Geslaagd voorjaarsconcert Brassband de Vooruitgang i.s.m. Fanfare Liduina

Op zondag 9 april jl organiseerde brassband De Vooruitgang i.s.m. met de Limburgse fanfare St. Liduina een drukbezocht voorjaarsconcert in de sfeervolle Raadzaal van het Klooster. Beide gerenommeerde orkesten staan onder dezelfde muzikale leiding van dirigent Jan Koolen.

Het concert leverde een zeer gevarieerd programma op, waarbij de muziekliefhebbers duidelijk konden ervaren wat de verschillende sounds zijn tussen een brassband en een fanfare.
Met name de b

rassbandvertolking van “ Deep harmony” , “ Marianne” met bugelsolo van Jeroen van Keulen en “ The Broken Sword” maakten grote indruk op het publiek.

Brassband de Vooruitgang is een nieuwe weg ingeslagen. Een muzikale route, waarbij de nadruk komt te liggen op concertuitvoeringen, waarbij ze de unieke brassband-sound nog meer wil uitdragen. Het publiek lijkt zich hierin goed te kunnen vinden.

Reacties zijn gesloten.