Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Passion Nuenen zoekt zangers en zangeressen

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 organiseert brass band Nuenen een multimediale evenement Passion Nuenen met passie voor muziek,voor Nuenen en voor de regio. Het evenement zit boordevol lichte en herkenbare muziek, uiteraard gebaseerd op het Lijdensverhaal, met een lokale twist.De uitvoeringen vinden plaats in de Nuenense H. Clemenskerk.
Brass band Nuenen vormt samen met het bekende popkoor Kolok de muzikale kern. Daarnaast geven wij graag volop ruimte aan het vele zangtalent dat Nuenen rijk is. Want bij Passion Nuenen hoort natuurlijk een goed Nuenens projectkoor! Hiervoor zoeken we een 40-tal enthousiaste koorzangers en zangeressen.
aanmelden:

Datum audities:zaterdag 11 & zondag 19 november as.
Duur auditie: circa 15 tot 20 minuten
Aanmelden kan via: passion@brassbandnuenen.nl

Reacties zijn gesloten.