Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Passion Nuenen smaakt naar meer!

Met passie en trots was Brass Band Nuenen initiatiefnemer en organisator voor Passion Nuenen. Ook zo genoten? Hou dan Facebook en de website in de gaten, of word vriend van de Brass Band Nuenen. Meld je aan via info@brassbandnuenen.nl. Wij houden je graag op de hoogte van al onze activiteiten. Vrienden van Brass Band Nuenen ontvangen bovendien voorrang en/ of korting op de entreeprijs bij onze volgende optredens.

Nuenen en de regio liepen uit voor vier maal passie, emotie in een programma vol lichte muziek én de pure brassbandklanken. Hartverwarmende reacties maakten alle deelnemers trots en verguld. Het publiek raken, dat is immers het mooiste wat je kan gebeuren als muzikant of dirigent. We mochten samen met het projectkoor, met een basis van popkoor Kolok, de Clemenskerk viermaal vullen met passie en emotie! Deze kroon op onze eerdere samenwerking, een productie met verteller, combo en professionele solisten, is een voorlopig hoogtepunt en smaakt dus ook naar meer! De kerk werd speciaal voor deze twee dagen zo aangekleed dat geluid, akoestiek, zicht en authenticiteit, in balans waren. Zo sfeervol was het lijdensverhaal nergens te beleven dankzij de inzet van velen en de kennis van Productiebedrijf Gestique.

Brass Band Nuenen heeft als doelstelling om de brassbandmuziek in concertvorm te promoten aan een breder publiek. Daarbij zoeken we graag de samenwerking met andere uitingsvormen zoals zang, toneel, dans en solisten. We leggen de lat daarbij hoog zoals bij Passion Nuenen, waarbij uit de reacties blijkt dat we het publiek echt weten te raken. Dat is wat we willen met Brass Band Nuenen, daar doen we het voor!

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen op onze komende optredens. We hopen u als brassband en slagwerkgroep dan weer te mogen raken met onze muziek. Hou de website in de gaten en volg ons op Facebook voor aankondigingen.

Reacties zijn gesloten.