Even voorstellen...

Sinds 2023 staat de brassband onder de bezielende leiding van dirigent Raf van Looveren. De uit België afkomstige Raf van Looveren is geen onbekende in de brassband wereld. Raf speelde jarenlang als principal cornet bij meervoudig Belgisch en Europees Kampioen Brassband Willebroek.

Momenteel is hij 1ste solist cornet bij het Groot Harmonieorkest der Gidsen, lid van het Cosy Brass Quartet en een vaak gevraagd solist in binnen- en buitenland. Bovendien behaalde hij als cornettist enkele belangrijke solo-titels met als uitschieters de Europese solo-titel tijdens het Europese brassbandkampioenschap in 2004 en de titel van Beste Solist tijdens de British Open te Birmingham.

Als dirigent was Raf actief bij Brassband Scaldis, waarmee hij sinds zijn komst in 2012 vijf nationale titels heeft weten te behalen in 3de, 2de en 3 maal in 1ste afdeling. Sinds januari 2020 is Raf de dirigent van de Noordlimburgse Brassband waarmee hij in 2022 2e werd bij de Belgische Brassband Kampioenschappen.

Met Raf van Looveren haalt Brass Band Nuenen een dirigent met veel brassband ervaring in huis. Onder leiding van Raf van Looveren hoopt de brassband onder andere de brassbandklank en speelmanier verder te verbeteren.