MARGOT, vincents ware liefde

Concert details

  • zondag | 23 oktober 2022
  • 15:00
  • Het Klooster, Park 1, 5671 GA Nuenen

Het dagelijks leven van Nuenen anno 1880: geloven, werken, ondernemen, zorgen voor de gemeenschap, de buren, intense familiebanden, vreugde, toekomstplannen, relaties en liefde! Voor de welgestelde domineesfamilie Begemann en hun jongste dochter was er ook kerkelijke spanning, zorgen, faillissement, jaloezie, roddels, depressie en dood. Dan trekt er bij de buren ook nog een bijzondere passant de ouderlijke woning in: Vincent van Gogh. Voor Margot begint de meest hectische periode van haar leven…

Muziek, beeld én toneel. Brass Band Nuenen brengt opnieuw een muzikaal spektakel vanuit het dorp waar de liefde tussen Margot en Vincent veel stof deed opwaaien.

Speciaal voor dit verhaal heeft Kevin Houben een compositie geschreven die het verhaal muzikaal gaat verklanken. Onder leiding van dirigent Jan Koolen zal Brass Band Nuenen de emoties in het verhaal voelbaar maken. Regisseur Geert Niland heeft de artistieke leiding over het verhaal. De acteurs laten Margot Begemann en Vincent van Gogh herleven. Bijbehorende beelden van Merlijn Passier maken het geheel tot een multimediaal spektakel dat u niet mag missen.

Meer info over dit evenement en kaartverkoop op margot-vincent.nl